Generální ředitel Teva Pharmaceuticals CR byl zvolen do Rady Komory ČISOK

26. 4. 2013

Generální ředitel Teva Pharmaceuticals CR byl zvolen do Rady Komory ČISOK

„Sdílíme nejen byznys, ale i pozoruhodnou historii a ověřené hodnoty,“ říká nový člen Rady Česko-izraelské smíšené obchodní komory Zdeněk Zahradník
Generální ředitel Teva Pharmaceuticals CR byl do Rady Komory jednomyslně zvolen na Valné hromadě ČISOK pořádané dne 24. dubna 2013.

Česko-izraelská smíšená obchodní komora (ČISOK) patří mezi respektované nevládní neziskové organizace v ČR. Její téměř 20letá existence je významnou částí moderních česko-izraelských obchodních a společensko-kulturních vztahů. Komora intenzivně spolupracuje s diplomatickými zastoupeními a exekutivními složkami obou zemí, pravidelně se účastní přípravy odborných a vládních misí.

Pro české obchodní subjekty představuje ČISOK unikátní platformu pro spolupráci a propojení se zahraničními partnery. „S izraelskou stranou sdílíme nejen byznys, ale i pozoruhodnou historii a ověřené hodnoty“, říká Zdeněk Zahradník, generální ředitel Teva Pharmaceuticals CR, který byl na valné hromadě ČISOK zvolen novým členem Rady. V rámci prestižních aktivit Komory je Zdeněk Zahradník také členem Čestného výboru Ceny Arnošta Lustiga. Právě Teva patří k těm českým obchodním společnostem, které mají izraelského vlastníka a díky svému unikátnímu postavení na trhu operují prakticky po celém světě.

Rita Gabrielová

Další užitečné odkazy: