Stanovisko ke stahování přípravku JOX 1X30ML a Stopangin 1X30ML z úrovně zdravotnických zařízení

9. 4. 2015

Společnost Teva Pharmaceuticals CR, která na český trh dodává přípravky JOX 1X30ML a Stopangin 1X30ML preventivně přistupuje ke stažení vybraných šarží těchto dvou přípravků, určených k dezinfekci ústní dutiny při zánětlivých onemocněních. Důvodem opatření je starší verze plastového aplikátoru, nahrazená v současné době modernějším provedením.

“Přestože starší verze aplikátoru byla zcela funkční, chceme vyloučit nesprávnou manipulaci s ním a proto stahujeme vybrané šarže, v nichž se starší verze aplikátoru ještě vyskytuje ”, říká Rita Gabrielová, tisková mluvčí společnosti Teva Pharmaceuticals CR. “Starší aplikátory jsme v posledních dvou letech nahradili moderními a tak je téměř jisté, že většina zdravotnických zařízení a lékáren už disponuje novými verzemi přípravků Jox i Stopangin,” dodává.

Stahování vybraných šarží přípravků Jox a Stopangin bude probíhat do 30. května 2015.

Head of Corporate Communications, C&E Europe

© Teva Pharmaceuticals CR, s.r.o. 2017 Mapa stránek Web od Studio New Logic: to je rychlá tvorba e-shopu včetně kvalitní SEO optimalizace.