Změna ve vedení Teva Pharmaceuticals CR a SR

31. 8. 2015

Změna ve vedení Teva Pharmaceuticals CR a SR

Přední  farmaceutickou společnost a lídra na trhu generických léků povede od 1. září 2015 Juan Carlos Conde, manažer s mnohaletou zkušeností  s generickým portfoliem Tevy ve Španělsku.

Dosavadní generální ředitel společnosti MUDr. Zdeněk Zahradník se rozhodl pro změnu ve svém profesním životě. Z čela firmy odchází po mnohaletém úspěšném působení na trzích v České republice i v zahraničí. Kromě práce ve vedení Tevy po dvě funkční období reprezentoval Českou asociaci  farmaceutických firem v roli předsedy představenstva.

“Zdeněk Zahradnik byl pro nás vždy příkladem profesionála, prokazujícího vůdčí schopnosti i odvahu,” říká Michal Nitka, General Manager of Poland/CEE cluster, Teva.

Juan Carlos Conde přichází do České republiky ze Španělska, kde působil ve vysoké manažerské pozici  Teva Pharmaceuticals v Madridu. Jeho profesionální začátky v Tevě jsou spojeny s Teva Europe, kde se věnoval generickému portfoliu Tevy a jeho prezentaci na evropských trzích. Poté se přesunul do Španělska, kde řídil rozvoj obchodních příležitostí Tevy na místním trhu. V tomto období se Teva stala lídrem trhu.

“Jsem přesvědčený o tom, že budeme úspěšně pokračovat v implementaci dosavadní obchodní strategie a v dosahování vynikajících výsledků jak v České republice, tak na Slovensku,” doplňuje Michal Nitka.

Juan Carlos Conde je ženatý a prostřednictvím manželky, původem z ČR, má přímou vazbu na české prostředí. Má tříletého syna, mezi jeho koníčky patří hudba, knihy a lyžování.

Juan Carlos Conde v současnosti přebírá agendu od MUDr. Zdeňka Zahradníka a své role v České republice a na Slovensku se ujme od 1. září 2015.

Rita Gabrielová
Sr Dir Corp Communications Poland & CEE

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. je přední farmaceutická společnost s celosvětovou působností. Usiluje o zlepšení přístupu pacientů k vysoce kvalitní zdravotní péči vývojem, výrobou a prodejem cenově dostupných generických léčiv, stejně tak inovativních a brandových farmaceutických přípravků a aktivních farmaceutických substancí. Společnost, která má sídlo v Izraeli, je největším světovým výrobcem generických léčiv, jejíž globální portfolio zahrnuje více než 1000 molekul a která má přímé zastoupení ve více než 60 zemích. V rámci brandových léčiv se Teva zaměřuje oblast onemocnění CNS, onkologie, léčbu bolesti, respiračních a ženských onemocnění a na biologické léčivé přípravky. Teva má na 45 000 zaměstnanců po celém světě a v roce 2013 dosáhla tržeb ve výši 20,3 mld. USD.

© Teva Pharmaceuticals CR, s.r.o. 2017 Mapa stránek Web od Studio New Logic: to je rychlá tvorba e-shopu včetně kvalitní SEO optimalizace.